Bonte BBQ – KSA Got Talent

Webmaster   17/04/2017   Reacties uitgeschakeld voor Bonte BBQ – KSA Got Talent

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Het einde van het KSA-jaar nadert alweer, maar niet getreurd! Afsluiten doen we in stijl met onze bonte BBQ! De BBQ zal dit jaar doorgaan op zaterdag 13 mei.

Pasta’s, groenten, brood en sauzen à volonté met daarnaast ook een heerlijk aanbod aan kwaliteitsvleesjes! (Een vegetarische optie is uiteraard ook voorzien.)

Dit eetfestijn zal plaatsvinden aan onze eigen lokalen op de Runkstersteenweg 149 waar wij jullie verwelkomen vanaf 17u.

De -12 groepen hebben zoals altijd activiteit op de normale uren, de +12 groepen verwachten wij om 16u om de leiding te helpen met de voorbereidingen.

Volwassenen betalen €15 en krijgen hiervoor 3 vleesjes, kinderen jonger dan 12 jaar betalen €12, waarvoor zij 2 vleesjes krijgen. Brood, pasta’s, sauzen, groenten, etc., zitten uiteraard inbegrepen in de prijs!

Inschrijven kan door te mailen naar events.ksarunkst@gmail.com of door het briefje af te geven op een van onze activiteiten!

Betalen kan via een overschrijving naar het rekeningnummer BE98 0882 1079 0893 met vermelding: “familienaam + BBQ”.

Na de barbecue zijn jullie welkom in het Ontmoetingscentrum Runkst (langs onze lokalen) voor een nieuwe editie van onze bonte avond! Na het zeer geslaagde KSA Late Night wagen we ons dit jaar aan een heuse talentenshow met KSA Runkst Got Talent! De buzzers worden opgewarmd, de stemmen gesmeerd, het podium wordt opgeblonken en de leiding oefent Roetewisser weer in. Kortom, wij zijn er alvast klaar voor!

Aanvang van deze show zal rond 20u zijn.

Tot op onze bonte BBQ,
de meest talentvolle leiding!